File Attribute Mismatch on FCP 7

Discussion in 'Digital Video' started by scouser75, Jan 4, 2011.

  1. scouser75 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 7, 2008
    #1
    Hi All,

    I've just tried to Reconnect Media to a project I worked on a couple of months ago.

    But, when I Reconnect I get the File Attribute Mismatch prompt. It states:

    Some attributes of one or more of the files you have chosen do not match the attributes of the original. This may cause problems within the sequence that are dependent on them.

    The attributes that differ are

    Media start and end
    Reel

    I'm using FCP 7 and it's the same one I used to edit the sequence.

    I did ignore the message and all sequences were fine except the one. Here some Clips were totally out of time. These were Clips that I'd used Multiclip edit on. I'm wondering if this could be the problem?

    I'm pulling my hair out right now. Any help is massively appreciated.

    Thanks.
     
  2. LethalWolfe macrumors G3

    LethalWolfe

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #2
    FCP isn't all that great when it comes to media management so things like nests, speed changes, multiclips, freeze frames, etc., can trip FCP up.


    Lethal
     
  3. scouser75 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 7, 2008
    #3
    But the thing is I had multiclips elsewhere too and they were all fine.

    It was just this one section where things went crazy!
     
  4. LethalWolfe macrumors G3

    LethalWolfe

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #4
    Is there anything else on those clips, or in that portion of the timeline, that is different than the rest? Different codec? Different filters? Anything?


    Lethal
     
  5. scouser75 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 7, 2008
    #5
    Nope. Everythings exactly the same.

    I've almost given up on this and am thinking about making some edit changes to cover over the mess!!!
     

Share This Page