Final Cut Express 4 Importing "No Data"

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by nbk62, Mar 10, 2010.

  1. nbk62 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 10, 2010
    #1
    I am using final cut express, and I am trieng to import my video from my camera, a Canon Vixia HF100, and whenever i use attempt to import them via log and transfer, it says that they have no data on any of the videos, and i can play them back through the preview window but i cannot import them, can you tell me the problem please :(
     
  2. nbk62 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 10, 2010
    #2
    Nevermind, i figured it out. For those of you who didn't or have the same problem, if you update fce and all things that say Apple Professional Applications then it should work.
     
  3. Cookiee macrumors newbie

    Joined:
    May 9, 2010
    #3
    had the same problem

    That happened to me to, at first when i got my FCE4 i had 1 GB of ram and the log and transfer thing didn't even play back my video from my camera and if it did it was realy lagging ..
    So, today i got my self more RAM.. now i have 2.5 gb of ram it runs pretty nicely ;D
    Now when i try the log and transfer with more ram and it plays back the vids smooth but it didn't transfer it ..

    this is what i tried, and it worked.

    First bring up the log and transfer window like this:
    http://img.photobucket.com/albums/v285/Polish_Person/Picture1-4.png

    when it comes up..
    ( http://img.photobucket.com/albums/v285/Polish_Person/Picture2-2.png )

    pic a video that you want to import, right click on it and a lil box will pop up:
    http://img.photobucket.com/albums/v285/Polish_Person/Picture3-1.png

    Click on preferences and another box will pop up,
    Click on "clear logging autofill cache" and click ok:
    http://img.photobucket.com/albums/v285/Polish_Person/Picture4-1.jpg

    then drag the file in to the "Drag media here." space and it will transfer in to your browser ;D
    (http://img.photobucket.com/albums/v285/Polish_Person/Picture9.png
    http://img.photobucket.com/albums/v285/Polish_Person/Picture10.png)

    ... Hope this helps.
    If you have any questions email me: 1cookiemonsta@gmail.com
    if i can answer your questions i will as soon as possible ;D

    Peace.
    -Cookiee. :apple:


    (Oh just in case your wondering i have an iMac OS X 10.4.11 and a Panasonic HS20 (AVCHD cam) ;D )
     
  4. efiong macrumors newbie

    Joined:
    Jun 20, 2010
    #4
    I updated my software first but afterwards, this worked for me too thanks!
    Panasonic HS700 AVCHD cam.
     
  5. mcmach macrumors newbie

    Joined:
    Aug 6, 2010
    #5
    Thankyou

    Thankyou. Worked like a charm.
    Mcmach
     
  6. Blakadher macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #6
    Another thank you to Cookiee

    I'd like to add a thank you to Cookiee for this post. Over a year later and it's still helping...not sure I would have figured out how to import without this post.
     

Share This Page