Final Cut resizing

Discussion in 'Digital Video' started by Bob Jovi, Aug 7, 2007.

  1. Bob Jovi macrumors regular

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Location:
    London
    #1
    when I use FCP on my macbook it fits the screen perfectly, but when I plug it into a screen I have to resize all the windows. is there anyway of doing this automatically without having to change the size of each window??
     
  2. P-Worm macrumors 68020

    P-Worm

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Salt Lake City, UT
    #2
    Go to Window->arrange->Something like standard editing.

    P-Worm
     
  3. Aea macrumors 6502a

    Aea

    Joined:
    May 23, 2007
    Location:
    Denver, Colorado
    #3
    And if you're using a custom layout you can set a custom layout for your macbook and one for your external.
     
  4. Bob Jovi thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Location:
    London
    #4
    ah excellent, I'll try that when I get home.

    thanks for the help
     
  5. skimaxpower Guest

    Joined:
    Jan 13, 2006
    #5
    As you get more familiar with FCP, it's definitely worth it to save your favorite custom window layout(s). You can even hot-key them.
     

Share This Page