Finder Bug

Discussion in 'macOS' started by dogbone, May 14, 2007.

  1. dogbone macrumors 68020

    dogbone

    Joined:
    Sep 16, 2005
    Location:
    S33.687308617200465 E150.31341791152954
    #1
    Not sure if this is a bug or my system is acting strange as a few odd things have occured recently.

    Anyhow, when using Cmd to click on the grey button in the upper right of the finder windows to display the text option, the "forward" text does not show up.
     

    Attached Files:

    • _02.jpg
      _02.jpg
      File size:
      13.4 KB
      Views:
      110
  2. janey macrumors 603

    janey

    Joined:
    Dec 20, 2002
    Location:
    sunny los angeles
    #2
    i don't think that's a bug. mine says "Back", even in the customize toolbar thing.
     
  3. dogbone thread starter macrumors 68020

    dogbone

    Joined:
    Sep 16, 2005
    Location:
    S33.687308617200465 E150.31341791152954
    #3
    So if you are using text only, how do you navigate forward?
     
  4. janey macrumors 603

    janey

    Joined:
    Dec 20, 2002
    Location:
    sunny los angeles
    #4
    i think it's just a quirk that doesn't quite work as expected.
    i use column mode, so all i use are arrow keys to navigate back/forward. unless you went back and wanted to go forward in exactly the same manner, such a "forward" key would be pretty useless.
     
  5. dogbone thread starter macrumors 68020

    dogbone

    Joined:
    Sep 16, 2005
    Location:
    S33.687308617200465 E150.31341791152954
    #5
    I don't think you can call forgetting to put a "back" button on a finder 'a quirk'

    Another way of putting it is that when using the finder in Icon mode along the top, we can have both a forward and a back button, but if we choose to have the text only option along the top, we can only have a "back" button. If a back button is unnecessary in text mode then why is it necessary in icon mode.
     

Share This Page