Firefox 3.0 and iWeb site

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by peteryan7hao, Jun 20, 2008.

  1. peteryan7hao macrumors regular

    peteryan7hao

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Location:
    melbourne
    #1
  2. MacGeek7 macrumors 6502a

    MacGeek7

    Joined:
    Aug 25, 2007
    #2
    yeah, you're right - something is wrong...I got it to work by going to the homepage and then back to photos but then as soon as I clicked an album it quit working...weird...
     
  3. peteryan7hao thread starter macrumors regular

    peteryan7hao

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Location:
    melbourne
  4. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #5
    well, I don't know about that, never used iweb myself, but i do know iweb is generating different js codes for different browsers, so its obviously a tradition of iweb to update for the browsers. the fix should be easy, since js 1.7 and 1.8 aren't completely different.
     
  5. peteryan7hao thread starter macrumors regular

    peteryan7hao

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Location:
    melbourne
    #6
    maybe i should just wait till apple sorts it out
     
  6. RHD macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Location:
    London
    #7
    Don't hold your breath. At the moment Apple and Mozilla are too busy blaming each other.

    Happily the great Mac Community has ridden to the rescue. Download and install this fix here:

    http://www.macupdate.com/info.php/id/27819/fix-iweb-and-firefox-3


    Worked perfectly for me.
     

Share This Page