Firefox 3.6 working yet in SL?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Sean Dempsey, Mar 15, 2010.

  1. Sean Dempsey macrumors 68000

    Sean Dempsey

    Joined:
    Aug 7, 2006
  2. VforVelveta macrumors regular

    VforVelveta

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Location:
    Cedar Rapids, Iowa
    #2
    Has it not been working? Mine seems to work fine...

    What about it is not working?
     
  3. Stella macrumors 604

    Stella

    Joined:
    Apr 21, 2003
    Location:
    Canada
    #3
    Works fine on my SL...

    Whats the problem on yours?
     
  4. robert05au macrumors regular

    robert05au

    Joined:
    May 19, 2005
    Location:
    Dubbo, NSW
  5. MacManiac76 macrumors 65816

    MacManiac76

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Location:
    Arizona
    #5
    Works perfectly fine here too. The only issue I ever have with it is how it takes so long for Firefox to open on a cold start.
     
  6. yensteel macrumors regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
    #6
    Firefox 3.5 and 3.6 worked flawlessly for me.

    Is there a particular reason for asking?
     

Share This Page