firefox 3 beta 3 released

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by clevin, Feb 12, 2008.

  1. Silver-Fox macrumors 65816

    Silver-Fox

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    England
  2. techlover828 macrumors 68020

    techlover828

    Joined:
    Jun 28, 2007
  3. clevin thread starter macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #4
    well, technically, no, its not even officially out as we speak, but its available on their release server.
     
  4. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #5
    I don't like the font rendering, how can I make it look like Webkit/less jarring.

    Picture 3.png
     
  5. flopticalcube macrumors G4

    flopticalcube

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    In the velcro closure of America's Hat
    #6
    beta 2 only mostly broke my tax website. beta 3 completely breaks it. Back to Camino.
     
  6. wakerider017 macrumors 68000

    wakerider017

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Location:
    US of A
  7. Celeron macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 11, 2004
    #8
    Actually, it hasn't. Beta 2 has been out for a while. Beta 3 come out today. You could download release candidates for beta 3 for the last few days.
     
  8. Bonsai1214 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    Penfield, NY
  9. lazydesi macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Gr8 Adelaide
  10. spaceballl macrumors 68030

    spaceballl

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Location:
    San Francisco, CA
    #12
    wow the screenshot looks nice! They finally integrated the new OS X theme w/ beta 3. You had to go out and grab it separately w/ Beta 2. I'm VERY excited for the new firefox 3, but i can't have anything like extensions break in my dev environment so i'll wait for the official release :)

    Firefox2 crashes SO often for me! I really hope 3 is better.
     
  11. TruthSerum44 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 2, 2008
    #13
    Firefox is a nice browser, but it's still ugly as sin. It's as though they see all these apps for os x and then purposely make it look like a bad port :confused:
     
  12. thechidz macrumors 68000

    thechidz

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Location:
    New York City
  13. spaceballl macrumors 68030

    spaceballl

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Location:
    San Francisco, CA
    #15
    Take a look at the screenshot at the top - it looks like Safari more or less.
     
  14. ltldrummerboy macrumors 68000

    ltldrummerboy

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #16
    Absolutely ridiculous.
     
  15. MarlboroLite macrumors 6502a

    MarlboroLite

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    the 13 colonies
    #17
    they have not fixed the memory leaks!

    I'm using beta 2 right now and there is virtually no difference in the amount of memory is consumes versus 2.0. It's constantly in the 170-200Mb range.

    It's infuriating...Safari eats up way way less and is faster but I'm just too attached to Firefox to give it up!
     
  16. spaceballl macrumors 68030

    spaceballl

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Location:
    San Francisco, CA
    #18
    I'm the same way! I'm in a firefox world, too caught up in extensions to be able to leave... ever... haha
     
  17. GNice macrumors 6502

    Joined:
    Aug 7, 2007
    #19
    So far so god. Stable and solid. The extensions in Firefox just add soooo much value that I don't ever see myself switching to Safari in any meaningful way.

    And as others have said...if you think Firefox is ugly, then you must think Safari is ugly as well...they look a lot alike now...but Firefox looks better to me. Of course to each his own.
     
  18. clevin thread starter macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #20
    I don't know, you can submit a bug report if it bothers you alot tho
    define "snappy" please
    I don't think its true. safari, even if doing slightly better in this department, isn't that much better, not to mention the numerous extra functions you get from firefox.

    Memory leak fixes are more obvious when you run the browser for longer time.

    That being said, 170-200MB is NOT the number I get, maybe you can describe a little bit about your normal preference surfing the internet see if we can figure out where the cause might be?
     

    Attached Files:

  19. Sorkvild macrumors 6502

    Joined:
    Feb 23, 2007
    #21
    Any word on restoring the ability to click on the site's URL bar icon to highlight everything? Why did they change that!
     
  20. clevin thread starter macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #22
    because clicking any place in url bar can already highlight everything?

    So they use that icon to provide other information (security of the website)
     
  21. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #23
    i tried it.
    still just doesn't feel right.

    i like the way that camino behaves, but in the past week its been giving me trouble for some reason. very frustrating.

    i could deal with safari if it only handled tabs and links the way camino does.
     
  22. clevin thread starter macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #24
    Just a reminder: Yahoo mail is fixed for firefox 3 beta
     
  23. ::Lisa:: macrumors 6502a

    ::Lisa::

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Location:
    Nottingham, UK
    #25
    Yeh, it bugged me too. I went back to FF2 because my plugins don't work with it (well when I tried it before the beta official release that is)
    I do love the look of the tabs and bts 'n bobs at the top though. B-A-U-tiful.
     

Share This Page