Firefox and Nikeplus Problem

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by brsboarder, Jun 18, 2008.

  1. brsboarder macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 16, 2004
    #1
    Ok, I'm having a problem with firefox 3, adblock plus and the nikeplus site. It loads blank. If I disable adblock, it loads fine, but when adblock is turned on, it won't work at all. I looked for the site being blocked, but its not. It started with firefox 3. Does anyone have any advice??

    please!

    btw, I tried reinstalling flash, firefox, and adblock plus
     
  2. brsboarder thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 16, 2004
    #2
    no one has this problem? Some genius please fix this for me
     
  3. Mac In School macrumors 65816

    Joined:
    Jun 21, 2007
  4. Irishcult macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2008
  5. SaSaSushi macrumors 68040

    SaSaSushi

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Location:
    Takamatsu, Japan
    #5
    This is an old thread but I came across the solution for this so I thought I'd post it:

    • Click on Tools> AdBlock Plus…
    • Type @@http://nikeplus.nike.com
    • Hit OK, and you’re done.
    Finally, I've got Nike+ working again in FF3. :D
     
  6. Irishcult macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2008
    #6
    yea alittle late but thanks. I gave up using Nike PLus. cost to much, unreliablem inaccurate. Nike needs to rethink this product
     
  7. SaSaSushi macrumors 68040

    SaSaSushi

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Location:
    Takamatsu, Japan
    #7
    I found mine is much more accurate after a calibration.

    As for the cost, I do agree but I went for a sensor-only replacement from the online Apple Store. However, after this current sensor's battery dies I will open it up and replace it myself. There are some guides on the net to do so and the batteries cost about $1 for another year of running.
     
  8. ae35unit macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2007
    #8
    For reference, these were the settings I had to add to Adblock to get Nike's pages to load correctly in Firefox:

    @@http://nike.com
    @@http://nikerunning.nike.com
    @@http://nikeplus.nike.com
    @@|https://www.nike.com/
     
  9. belizefan macrumors newbie

    Joined:
    Jul 22, 2009
    #9
    clarification

    thanks for the help. this was very useful, so i just wanted to give it a bump.

    also, to clarify, the steps are:
    1. go to Tools>Adblock Plus Preferences
    2. click "Add Filter" in the bottom left of the pop-up panel
    3. add the four filters mentioned above (watch the spelling mistake in the last one)
    4. done! it should work.
     

Share This Page