Firewall ignoring Allow rules?[10.5.4]

Discussion in 'macOS' started by GloStix, Jul 8, 2008.

  1. GloStix macrumors member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    #1
    Well I've had a different post on this but that one is a bit old now and has different problems.
    For some reason, everytime I launch Adium or Transmission it will ALWAYS ask me if I want Allow or Deny even though is clearly lists the application to allow in the firewall list.
    I've tried removing it and trying again but still does the same thing.
     
  2. brentg33 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 5, 2007
    #2
    i have the same issue with transmission, and i think it has something to do with the fact that transmission keeps getting updated so much. I think every time it does, its like a new app? i know that if after every transmission ver. release, if you go into your sys pref. and remove it from the apps listed on your firewall it wont ask for admin until the next release of transmission....but that is kinda annoying, so if anyone has a fix, that be super.

    thanks
    brent
     
  3. GloStix thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    #3
    Mine is every time I run it.
     
  4. Scam rumor macrumors newbie

    Joined:
    Jul 14, 2008
    #4
    Affirmative

    Exact same behaviour here, (10.5.4 and 10.5.3). A minor annoyance however, but an annoyance none the less.
     
  5. GloStix thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    #5
    Yea same here with the 10.5.3, Indeed an annoyance none the less.
     

Share This Page