Fix updating apps

Discussion in 'iPhone' started by mikeyredk, Aug 15, 2008.

  1. mikeyredk macrumors 65816

    Joined:
    Mar 13, 2003
    #1
    This is pissing me off when ever i update an app on my phone from the phone it leaves holes in my dash and it rearranges it… anyone else annoyed by this?
     
  2. mcdj macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #2
    Thanks! Great tip! Oh, wait it was a question.
     
  3. moka macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Location:
    California
    #3
    when ever i update an application i always do it through the phone, download the new application while the old application is still installed, while the updated application its installing/loading i simply rearrange the updated application and put it right next to the original application. when its done, its all arranged accordingly with no issues what so ever. i have done this successfully dozens of times.
     
  4. Julien macrumors G3

    Julien

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Atlanta
    #4
    ...but that is a lot of what should be unnecessary trouble to go through for ever update. I'm sure that it will be addressed in a future firmware update.
     
  5. moka macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Location:
    California
    #5
    too much trouble? IMO its no trouble, it takes no more than a couple of seconds...
     
  6. mikeyredk thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 13, 2003
    #6
    Its annoying and a detail apple over looked…
     
  7. PNutts macrumors 601

    PNutts

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Location:
    Pacific Northwest, US
    #7

    Agreed. With seven "pages" of applications I don't want/need them rearranged.
     

Share This Page