Flash not working

Discussion in 'macOS' started by JimmyZee, Mar 28, 2010.

  1. JimmyZee macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2010
    #1
    Updated Java to 1.6 and now flash will not work.
    Tried fixing permissions and deleting the cache.
    It works fine in a guest account.

    Using OS X 10.5.8
     
  2. MacManiac76 macrumors 65816

    MacManiac76

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Location:
    White Mntns, Arizona
    #2
    Have you tried reinstalling Flash? Not sure why installing Java would muck up Flash but who knows sometimes with computers. :p
     
  3. MythicFrost macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #3
    What version of flash are you using, and have you tried to re-install it?
     
  4. JimmyZee thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2010
    #4
    I have tried to install Flash 10 and uninstall it several times.
     
  5. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #5
    Something may have gone bad in the Flash data folder. This can be found in ~/Library/Preferences/Macromedia. Look for the Flash folder and delete it (make sure ALL web browsers and other applications that use Flash are not running first).
     
  6. JimmyZee thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2010
    #6
    I deleted everything in the folder and still no progress.

    again I ran repair disk and these are a couple of lines

    Permissions differ on "Library/Internet Plug-Ins/Flash Player.plugin", should be drwxrwxr-x , they are drwxrwxrwx .
    Permissions differ on "Library/Internet Plug-Ins/flashplayer.xpt", should be -rw-rw-r-- , they are -rw-rw-rw-

    I have no idea how to change these. i believe it would be in terminal but I do not know the commands.
     
  7. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #7
    Repair Permissions will fix these errors for you. You can do this from Disk Utility.
     
  8. JimmyZee thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2010
  9. MythicFrost macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #9
    Flash 10, or the flash 10.3 Beta? if not the latter, try it, if the latter then try the former :p
     
  10. william1949 macrumors member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Location:
    Victoria, BC
    #10
    This worked for me

    I had some problem with flash awhile back and finally found the problem was in the ~/Library/Preferences/Macromedia folder.
    It have ~/Library/Preferences/Macromedia/Flash Player/#SharedObjects/
    at this point mine has a folder 23YUHXVC and this folder has items in it. I had found that mine was empty, but on another user it was populated with items. I copied them to my folder and flash once again worked.
     

    Attached Files:

Share This Page