iPhone Flex 2 Help. Plz reply

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by AndrewR23, Apr 20, 2014.

  1. AndrewR23, Apr 20, 2014
    Last edited: Apr 20, 2014

    AndrewR23 macrumors 68040

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #1
  2. 007p macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #2
    It seems like it hasn't been put into the cloud (yet).

    Why don't you just make the patch yourself? The post in the forum:
    http://modmyi.com/forums/native-iph...690-tweak-iconomatic-beta-40.html#post7059131

    Also put up two other pictures which will allow you to create it yourself:
    http://modmyi.com/attachments/forum...ta-imageuploadedbymodmyi1396940247.838722.jpg
    http://modmyi.com/attachments/forum...ta-imageuploadedbymodmyi1396940261.960048.jpg

    If you need help creating it yourself, I can write out the exact steps you need to do to create it.
     
  3. AndrewR23 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #3
    If you go to page 41, you'll see numerous users saying they have DL the patch from the cloud, including the guy who created it
     
  4. 007p, Apr 20, 2014
    Last edited: Apr 20, 2014

    007p macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #4
    Okay, well just create it? Its pretty easy;

    Open Flex -> Hit the + in the top right -> Scroll down to Springboard and select it.

    Now;

    Add unit -> Springboard - the first option on the list (If this is your first time using flex, it will tell you it requires a respring, click yes, and then re-open flex and select your Springboard patch again and select 'Add unit' again. Then Springboard again) -> Search for 'SBIconController', select it -> Search for '_precache' -> Select the only method that comes up (a tick should appear next it).

    Hit 'Cancel' on the search and then go back (arrow top left) -> Clear the search at the top, and now search for 'SBIconZoomAnimator', select it -> Search for '_invalidate' -> Select the only method that comes up (a tick should appear next it).

    Hit 'Cancel' on the search and then go back (arrow top left) -> Again, hit 'Cancel' on the search and then go back (arrow top left) -> Go back again -> Now select the unit for '-(void)_precache....' -> Select 'Arguement #1 (id) (select the 'pass-through' text below) -> Select (the text below) 'Override Value' (pass through) -> Choose value 'Null' -> Go back -> Go back.

    Now select the unit for '-(void)_invalidate....' -> Select 'Arguement #1 (id) (select the 'pass-through' text below) -> Select (the text below) 'Override Value' (pass through) -> Choose value 'Null' -> Go back -> Go back.

    Go back into the main Flex 'Patches' Page -> Hit the greyed out tick next to your 'Springboard Patch' -> It will say it needs to respring in order to apply it -> Select yes.

    That its, whatever this flex patch is, should now be applied.




    Edit: I can see it?

    Open flex -> Hit the cloud button at bottom -> Scroll down to springboard -> Scroll down to 'i' and I can see it? So it is there. If you can't find it, its easy enough just to make it yourself.
     
  5. AndrewR23 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #5
    [​IMG]
     
  6. 007p macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #6
    Yeah weird, like the only one not appearing, its right there between 'Icon Mask Fix' and 'Icon - No new dot' for me. You also have a couple I don't have in that screenshot so maybe there is something weird going on with the cloud?

    Eitherway, Try and make it yourself. It really is easy. See if you can follow the steps above, I don't mind helping if you get stuck. Could have made it about 40 times now :p
     
  7. AndrewR23 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #7
    Does this look right
    [​IMG][​IMG][​IMG]
     
  8. 007p macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #8
    Yes perfect, now hit the grey tickbox on the 'patches' page to apply it - will require a respring.

    Hope it works for you :cool: Good job :D
     
  9. AndrewR23 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #9
    It is working so far!! You are awsm. Now can u help me figure out why my iWidgets dont update on my springboard sometimes? Some will, some won't. I have the elite 7 theme and the word clock doesn't. Its my fav iWidget
     
  10. 007p, Apr 20, 2014
    Last edited: Apr 20, 2014

    007p macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #10
    Glad it worked for you ;)

    Sorry but I can't help you with iWidgets :(, I just knew enough about Flex to help with the patch :p

    Maybe someone else here will be able to help you with that. It might be worth another topic if its a completely different issue/question.
     
  11. AndrewR23 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #11
    So I tried other tweaks for flex like 5000 Instagram followers lol and my app just crashes now.
     
  12. 007p macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #12
    Just means the patch doesn't work, could be for a number of reasons. If you just delete the patch or uncheck the tick box next to the patch it should turn it off - then the app should work fine again (most likely without the 5000 followers though lol).
     
  13. AndrewR23 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #13
    Which Flex 2 tweaks do u recommend?
     
  14. tmanto02 macrumors 65816

    tmanto02

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Location:
    Australia
    #14
    I want to disable the vibrate function in the stock alarm. Would you know how to use Flex 2 to do so? Thanks
     

Share This Page