Flip4Mac in Leopard

Discussion in 'macOS' started by monty77, Oct 26, 2007.

  1. monty77 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Location:
    UK, South Coast
    #1
    ..this is the 1st thing I can't get to work :(

    The preview pain in 'Get info' shows the movie and will play it, but when I open it with quicktime I get the error "The file is not a movie file"

    Anyone else get this?

    Thanks!
    Adam
     
  2. bmcgrath macrumors 65816

    bmcgrath

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Location:
    London, United Kingdom
    #2
    If you cant get it to work in the mean time or someone has a fix for it here. Use VLC for the time being. It should play it.
     
  3. thefunkymunky macrumors 65816

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Location:
    London
    #3
    Are you using the latest version as it works fine with Leopard? Using it now.:p
     
  4. monty77 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Location:
    UK, South Coast
    #4
    Yup .. plays in VLC - weird !

    ...using latest version - did a clean install so running latest of pretty much everything :)

    Cheers,
    Adam
     
  5. CompUSAMacNerd macrumors member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    #5
    I can not play quicktime or any type of videos in my Safari browser after I installed Leopard. Not sure what to do. I've uninstalled Flip4Mac and reinstalled it, etc, etc, but to no avail.

    Anyone got any suggestions? JasonAisling@mac.com

    Also is anyone having a problem repairing permissions on your mac after the update? I get a warning SUID message after about 5 minutes of idling.
     
  6. polishmacuser macrumors 6502a

    polishmacuser

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Location:
    Los Angeles
    #6
    by any chance do you have any codecs or plugins maybe thats interfering with something and if that doesnt work see if windows media player works
     
  7. CompUSAMacNerd macrumors member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    #7
    I don't have anything else installed save Flip4Mac. On my MacBook w/o Flip, everything works just fine. I have updated to the current version of Flip 2.1.3 I believe. All I get is Quick Time icons with a question mark.

    Any suggestions?
     
  8. SolrFlare macrumors regular

    Joined:
    Feb 5, 2007
    #8
    That's odd. Did you upgrade or clean install? If you upgraded you might want to uninstall flip4mac then reinstall it again. I do know that even in beta flip4mac would occasionally become non-responsive on my test machine and a restart would clear things up.
     
  9. CompUSAMacNerd macrumors member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    #9
    I have indeed, reinstalled it at least 3 times to no avail. My mac book w/o it works just fine and that is making me go 'argh'. It makes me wish I never installed Flip at all. So, I don't know what to do now. I have DivX also installed on my computer, and I have VCL though I've never had a conflict before until now.

    I did an upgrade, not a clean install. I wasn't thinking, got too excited and made a 'stupid'. That and I have about 200 gigs to back up that I can't afford to lose.
     
  10. Phil A. Moderator

    Phil A.

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Location:
    Shropshire, UK
    #10
    There are a few problems with Flip4Mac on Leopard (particularly around registering if you've got a paid for version). Try the latest beta available here - it seems to work a lot better
     
  11. richard.mac macrumors 603

    richard.mac

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    51.50024, -0.12662
    #11
    have you tried doing a get info on the .wmv and forcing it to open with wmv player and not quicktime? just a thought
     

Share This Page