Flyover Disabled?

Discussion in 'iOS 6' started by avanpelt, Sep 30, 2012.

  1. avanpelt macrumors 68020

    Joined:
    Jun 2, 2010
    #1
    I just noticed on my third-gen iPad and iPhone 5 that when I zoom into an area where I've previously used Flyover that the only button available in that area now is "3D" (which will show the 3D outline of buildings but not the 3D imagery). I wonder if Apple is currently working on fixing some of the issues with the Flyover imagery?

    Anybody else notice the buildings icon not showing up in areas where you've previously used Flyover?
     
  2. MozMan68 macrumors 68000

    MozMan68

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Location:
    Right here...
    #2
    Could you at least tell us what city?
     
  3. avanpelt thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Jun 2, 2010
    #3
    I've noticed that the buildings icon isn't appearing in Los Angeles, Atlanta, Montreal, and Chicago. Those are the only places I've looked at thus far.
     
  4. T5BRICK macrumors 604

    T5BRICK

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Location:
    Oregon
    #4
    Its working fine in Portland OR and Chicago IL, for me.
     
  5. avanpelt thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Jun 2, 2010
    #5
    Brain fart. Forgot to switch to "Satellite" view. Was looking at the map only in standard view. Doh!! Mod, please feel free to delete thread.
     
  6. MozMan68 macrumors 68000

    MozMan68

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Location:
    Right here...
    #6
    They all work for me....did you zoom in far enough for the 3d button to change to the building symbol?
     
  7. Edslunch macrumors member

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Location:
    Calgary, Canada
    #7
    Works for me in Calgary and Montreal. Make sure you are in hybrid or satellite mode
     

Share This Page