FolderEnhancer, AppLocker, not working on 5.0.1?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by sneezymarble, Dec 28, 2011.

  1. sneezymarble macrumors 6502

    Joined:
    Oct 1, 2008
    #1
    Anyone use either of these on untethered 5.0.1? They download and install through Cydia but nothing shows up on the either the Springboard or Settings. Am I missing something?
     
  2. nwlondonlad macrumors 6502a

    nwlondonlad

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    UK London
    #2
    Folderenhancer works fine. After jailbroke i installed FE and all my apps were in their correct folders. I don't use Applocker so can't comment on that.

    Only thing not working for me is ibooks even with the ibooksfix2 patch
     
  3. Quazimojo macrumors regular

    Quazimojo

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Location:
    Auburn Hills,Mi
    #3
    I know i had that problem along time ago because i was missing Activator ? i think that was it .

    For some reason it did not get installed when i Jailbroke and there in lied the problem.

    Not sure if it is the same issue though.
     
  4. sneezymarble thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 1, 2008
    #4
    Hmm, I've got Activator, but I just now noticed that everytime I open Activator it tells me I'm in Safe Mode. I restart SpringBoard, but it pops up again. I'm going to try turning the phone off and on again...
     
  5. sneezymarble thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 1, 2008
    #5
    Reinstalled Mobile Substrate and after a re-spring things seem to be working fine.
     

Share This Page