For a laggy good time...

Discussion in 'iPhone' started by mcdj, Aug 5, 2008.

  1. mcdj macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #1
    Try posting here (or any forum) or replying to a post from the iPhone while the ipod is playing.

    The keyboard becomes almost unusable, the iPod stutters, and Safari crashes.

    Persistent memory allocation bug FTW!
     
  2. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
    #2
    What else is the phone running?

    I don't know have these issues on my iPod touch.
     
  3. ivtecDOu macrumors 6502

    ivtecDOu

    Joined:
    May 24, 2008
    Location:
    mass
  4. ClemTiger0408 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 30, 2007
  5. kornyboy macrumors 68000

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Location:
    Knoxville, TN (USA)
    #5
    Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5A347 Safari/525.20)

    I'm guessing that you need to reboot your iPhone.
     
  6. mcdj thread starter macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #6
    it's not *supposed* to be running anything else. Why do people think this is a Wimmo phone with apps running in the background? The dev kit strictly forbids it.

    I was just able to recreate the problem without the iPod playing as I tried to edit my OP.

    Rebooting of course helps, but only temporarily.

    Also, the beloved delay when opening the SMS app seems to be back.
     
  7. crazzyeddie macrumors 68030

    crazzyeddie

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    Florida, USA
    #7
    I have also never seen this problem, on 1.1.x, 2.0 or 2.0.1.

    Are you doing something weird like playing Apple Lossless files or not using the mobile version of the MR Forums?
     
  8. mcdj thread starter macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #8
    Interesting. I do have several lossless files, but there doesn't seem to be any rhyme or reason regarding the lag...it happens while playling lower bitrate tracks too, and sometimes without even playing the iPod at all.

    I am not using the mobile forum, but I never have. Wasn't an issue with 1.1.4. Guess it's time to switch. It happens on Apple's forums too though, which have no mobile version, but are also mostly text.
     
  9. mcdj thread starter macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #9
    When I make a snarky reply, I usually try to make it funny. How exactly is this user error, oh wise one? Wait, lemme guess, any problem that YOU don't have is user error, ya?
     
  10. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #10
    No problems on this end. I've been doing just that (iPhone/iPod goin' while texting) since last night's 2.0.1 firmware release. I was getting upset b/c a friend of mine kept texting while I was kickin' it in my living room. :(
     
  11. mcdj thread starter macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #11
    I'm not having problems texting either. It's only when typing in Safari.
     

Share This Page