Force app to display retina

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by cclloyd, Feb 12, 2012.

  1. cclloyd macrumors 68000

    cclloyd

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Location:
    Alpha Centauri A
    #1
    Is there any universal way to force an app to display in retina mode?

    If not, does anyone know how to make any specific app (namely, SAT QOTD) to use retina resolution then I could just redraw all images/stuffs in retina myself?
     
  2. HazyCloud macrumors 68030

    HazyCloud

    Joined:
    Jun 30, 2010
    #2
    Unless you're the developer on the app, no. If you plan on using the app quite a bit, you can always try getting in touch with the developers.
     
  3. Eddy Munn macrumors 6502

    Eddy Munn

    Joined:
    Dec 27, 2008
    #3
    I'm sure of seeing an app which did just this on Cydia the other week, I'll do some digging.
     
  4. cclloyd thread starter macrumors 68000

    cclloyd

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Location:
    Alpha Centauri A
    #4
    Thanks, I'd appreciate that. I just hate apps that aren't in retina, ya know? :p
     
  5. enoC macrumors 6502

    enoC

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Location:
    Denmark
    #5
    I would like to see this tweak, because I don't quite understand how it would be possible..
     

Share This Page