Forum image upload issue

Discussion in 'iOS 8' started by TheDonNguyen, Sep 13, 2014.

  1. TheDonNguyen macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2014
    #1
    Anyone having issues uploading images with phpbb forums? I've tried on wifi and lte but it just hangs.
     
  2. petvas macrumors 601

    petvas

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Location:
    Mannheim, Germany
    #2
    I have the same issue with Safari on iOS 8 GM.
     
  3. TheDonNguyen thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2014
    #3
    I guess we'll wait until the 17th to see if it continues
     
  4. petvas macrumors 601

    petvas

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Location:
    Mannheim, Germany
    #4
    What will change on the 17th? It looks like a Safari issue with the image upload function of this forum. Maybe there is something that the Macrumors team can do though..
     
  5. TheDonNguyen thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2014
    #5
    maybe be some functionality that is blocked on apple's end to prevent some sort of leak...
     
  6. EdgardasB macrumors 6502a

    EdgardasB

    Joined:
    Apr 14, 2014
    Location:
    Lithuania
    #6
    :D it is just a bug, if this feature would be mind blowing then yes could be blocked but now it is simple feature. Report to Apple.
     
  7. TheDonNguyen thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2014
    #7
    updated to 8.1 and this is still any issue. anyone else experiencing this?
     

Share This Page