Frash not working?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by JrFreak, Jan 23, 2012.

  1. JrFreak macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    Was working fine... I went to 5.0.1 and back to 4.3.3 and now frash isn't working. Says failed to connect or something.
     
  2. macbookman83 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    New York
    #2
    Frash hasn't been updated or developed in a looooooooooooong time. I think it went dead around 4.2.1....
     
  3. Carlanga macrumors 604

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #3
    Of course it doesn't work it was an alpha release some time ago and was left to die
     
  4. JrFreak thread starter macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #4
    That sucks. I must have been 4.2.1 b4 going to 5.0.1 and back to 4.3.3.
     
  5. TSX macrumors 68030

    TSX

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Texas

Share This Page