Fring app

Discussion in 'iPod touch' started by ThugZilla, Jan 2, 2009.

  1. ThugZilla macrumors regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #1
    I have a 1G iPod touch and I am thinking about buying the iVoiceIII for it to use fring and shazam. Fring used to call phones from my iPod but now I have a problem. It says it is calling but the call never reaches. It used to work fine, but I tried to call my cell today, it said it was calling but never did. How can I fix this?
     
  2. blackbelt534 macrumors regular

    Joined:
    Oct 3, 2008
    #2
    The 1g iPod touch doesn't support microphones, Do you have a VOIP service connected to your Fring app?
     
  3. ThugZilla thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #3
    The iVoiceIII is supported by the 1G iPod touch it connects through the dock. And yes I do have VOIP service with it.
     
  4. manram macrumors newbie

    manram

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Location:
    Canada
    #4
    Yes it does. When on 2.2 firmware. You just can't get audio line-in on the 1g iPod touch. Only on 2g iPod touch.

    Which VoIP are you using?
     
  5. ThugZilla thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #5
    I'm using VoipStunt.
     
  6. blackbelt534 macrumors regular

    Joined:
    Oct 3, 2008
  7. manram macrumors newbie

    manram

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Location:
    Canada
    #7
    What error comes up?

    Try to call your own home/cell phone, and make sure it works.

    Remember: VoIP Stunt only has a 10 call limit, unless you register. And 1 minute a call.
     
  8. ThugZilla thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #8
    I'm not getting an error, it shows the regular calling screen but it doesn't call. Also, I am registered.
     
  9. manram macrumors newbie

    manram

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Location:
    Canada
    #9
    I don't know, I use VoIP Stunt as well, and I have never had this problem.

    Double check your internet connection.
     
  10. ThugZilla thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #10
    Internet is good
     
  11. manram macrumors newbie

    manram

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Location:
    Canada
    #11
    I have no idea then man. Sorry. Mine is working mine. Try deleting and reinstalling Fring, try restarting. I have no idea.
     
  12. justan macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    #12
    Use voipbuster! Its way better. I think theres a limit on how mnay times you call a day but not a limit on talking. Used it for 30+ minutes STRAIGHT. Worth the 5 mins it takes to sign up lol
     
  13. quick5pnt0 macrumors regular

    Joined:
    Sep 14, 2008
    #13
    I don't understand what you mean. The previous poster said it doesn't support microphones then you say it does but you can't use a microphone. WTF? Do you mean it supports a microphone with an adapter?
     
  14. cmichaelb macrumors 68020

    cmichaelb

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Location:
    Kansas
    #14
    I'm glad I'm not the only one confused by this. I believe he mentioned you have to connect a mic through the dock connector.

    EDIT - Ahhh ok I get it, I didn't realize something like this would work with the 1G Touch...

    iVoiceIII dock mic

    [​IMG]
     
  15. thornev macrumors member

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Location:
    Upstate New York
    #15
    I have a Touch 2G and the Belkin mic adapter that plugs into the docking port. With an audio recording app it works fine although the recorded volume was a bit low. Maybe it was the app; maybe it was the mic, I don't know. thorne
     

Share This Page