Front Page has broken for me

Dr McKay

macrumors 68040
Original poster
Aug 11, 2010
3,419
41
Kirkland
Today each time I try and access the Front Page, or even enter Macrumors.com it tells me there are no articles. Clicking on Older or Newer does nothing as they aren't even links.
 

Attachments


MacDawg

macrumors Core
Mar 20, 2004
19,836
4,278
"Between the Hedges"
Interesting
No issues here for me on Safari

What OS version and browser are you using?
Have you done the obligatory restart, emptying the cache, etc.?
 

jlgolson

Contributing Editor
Jun 2, 2011
379
4
Durango, CO
Today each time I try and access the Front Page, or even enter Macrumors.com it tells me there are no articles. Clicking on Older or Newer does nothing as they aren't even links.
Our caching system was a little confused for a few minutes. Shouldn't have lasted very long though!
 

Dr McKay

macrumors 68040
Original poster
Aug 11, 2010
3,419
41
Kirkland
Interesting
No issues here for me on Safari

What OS version and browser are you using?
Have you done the obligatory restart, emptying the cache, etc.?
Our caching system was a little confused for a few minutes. Shouldn't have lasted very long though!
I checked back an hour later to see if there were any replies and noticed it's solved thanks. :)
 

rmwebs

macrumors 68040
Apr 6, 2007
3,140
0
For what its worth, this cant be a browser problem. The only way it could ever be a browser issue is if MacRumors are storing a damaged cookie that somehow effects the loading of the site. This is however doubtful as its terrible practice and there is never a logical reason to do it.