Front Row problems with Alu iMac 2.4

Discussion in 'iMac' started by Hallvalla, Dec 3, 2007.

  1. Hallvalla macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    #1
    Seems like every time I launch a movie in Front Row, the screen dims to black about every 10 seconds or so and then comes back, like a 'throb'. I've tried several different movies and have had the same result.

    Has anybody else had this problem or can confirm this?

    thx
    ~J~
     
  2. Hallvalla thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    #2
    I should probably also note DVD Player and iTunes works fine.
     
  3. Muncher macrumors 65816

    Muncher

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Location:
    California
    #3
    I haven't had that problem, but one option is to downgrade to an earlier (Tiger) front row, which might be more stable. All you have to do is replace a couple of files.
     
  4. jbg232 macrumors 65816

    jbg232

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #4
    I had a similar problem and read that if you turn off the screensaver option (the only option there is) it will then work fine, at least it did for me.
     
  5. Hallvalla thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    #5
    Cool, I'll give that a shot.

    You mean it is a Front Row option, correct? Not a System Preference?

    thx
    ~J~
     
  6. jbg232 macrumors 65816

    jbg232

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #6
    Yes, it is an option in front row to disable the screen saver while front row is running.
     
  7. blackscooby macrumors 6502

    blackscooby

    Joined:
    May 12, 2005
    Location:
    Cheshire, UK
    #7
    Disabling screen saver resolved my strange issues in Front Row.
     

Share This Page