Front Row, second display

Discussion in 'MacBook Pro' started by digitalpencil, Nov 11, 2007.

  1. digitalpencil macrumors 6502

    digitalpencil

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Location:
    Manchester, UK
    #1
    Hi,

    I've been crawling the web for a while in search of a solution to this problem and have only met with run-around solutions generally involving tricking my MBP into displaying Front Row on my second screen.

    Can anyone confirm the only ways to get an MBP to display Front Row on a second screen is to either set the second as the primary display (which, is out of the question given mine's a TV) or to operate in clamshell, wake the machine and then open Front Row? I can't believe these are the only solutions?!? There must be a setting somewhere or script I can run to switch it to the second?

    Thanks
     
  2. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
  3. digitalpencil thread starter macrumors 6502

    digitalpencil

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Location:
    Manchester, UK
    #3
    My native is 1440x900 and my video adapter only allows 1024x768.. persides, I don't want the same thing playing on both screens. Quicktime has an option for selecting which screen to adopt in full screen, VLC, DVD player the same.. I find it hard to believe that Front Row is bereft of this option.
     
  4. harrychang macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2008
    #4
    theres an unofficial solution here: http://discussions.apple.com/profile.jspa?userID=1151777. read the tip "Henrik M." gives for making front row load on secondary display. his solution allows front row to always open onto a second display when connected. if no 2nd display is connected, front row loads on the main monitor.
     
  5. KingYaba macrumors 68040

    KingYaba

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Location:
    Up the irons
    #5
    Are you wanting to use Front Row on one screen, while you continue to work on your machine with the 2nd screen? I think you can do that with Plex, but not Front Row.
     
  6. digitalpencil thread starter macrumors 6502

    digitalpencil

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Location:
    Manchester, UK
    #6
    This thread's almost a year old and I no longer use front row or standard video adapter instead opting for XBMC/plex and an LCD through DVI but thanks for the input all the same.. hopefully it will help anyone else suffering a similar problem.
    Front Row for me is far too limited an an embarrassment for Apple given how many far superior media center solutions exist.
     

Share This Page