Frustrating BlueTooth Problems!!! UGH!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Amino Man, Sep 25, 2010.

  1. Amino Man macrumors 6502

    Joined:
    Aug 25, 2010
    #1
    So I finally upgraded to 4.1 because I heard that it fixed BlueTooth problems.

    The problem is, I still can't keep my iPhone's BlueTooth audio connected to my Pioneer deck in my car.

    I'm supposed to be able to turn on the car and the iPhone should automatically find the Pioneer deck and connect to it. It connects the phone part, but the BT Audio never connects!

    Well, I can't say it never connects. The BT Audio works until I turn the car off. After that, the iPhone will not connect to BT Audio anymore until I delete the profile and re-pair the phone to the stereo. I don't wanna have to do this every time I get in my car.

    This is sooooo frustrating!!! Anyone else having issues keeping BT Audio connected to their equipment?
     
  2. TruckdriverSean macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas, US
    #2
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_0_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A306 Safari/6531.22.7)

    Very strange. I'm running 4.0.1(JB) and using my phone with a Sony deck. The phone connects fine in both phone and A2DP modes, although the Sony won't automatically switch sources on start-up.

    Have you tried pairing a different phone to your deck to narrow the issue down?

    Sean
     
  3. b00st3d macrumors member

    b00st3d

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Location:
    New Orleans
    #3
    mine connects to my kenwood unit properly. i just have an annoying audio cutout every few minutes.
     

Share This Page