Fusion+VistaUltimate= No sound!

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by PinkZeppelin, Oct 14, 2007.

  1. PinkZeppelin macrumors member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Location:
    Baton Rouge
    #1
    Just installed Fusion and so far very pleased except theres no sound coming from windows when using Fusion. Sound from OSX works fine and when windows is running natively by boot camp, it too works fine. Anyone else with a similar problem?
     
  2. nospamboz macrumors regular

    Joined:
    Oct 3, 2006
    #2
    First make sure the VMware Tools are installed.

    For Vista-32, try running Windows Update after that.

    For Vista-64, it should work.

    It's all in the release notes.
     
  3. crazycat macrumors 65816

    crazycat

    Joined:
    Dec 5, 2005
    #3
    I have windows vista ultimate 32 on my iMac and MBP and i have no problems what so ever, maybe try to incress the volume or an update.
     
  4. PinkZeppelin thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Location:
    Baton Rouge
    #4
    Thanks guys, did the update like you all said and works like a charm. When you reactivated windows, did you do it in fusion or in boot camp. I did it in fusion and I'm worried if I have to reactivate windows again if i boot in boot camp.
     
  5. nospamboz macrumors regular

    Joined:
    Oct 3, 2006
    #5
    That's a new topic. Start a new thread.

    Activation is a Microsoft thing, and they don't like "re-activation".
    VMware has a recommended procedure for Bootcamp+VMware in their
    "Getting Started" guide, so follow that. You may need to sweet talk
    Microsoft into letting you activate again.
     

Share This Page