G4 Server...Can it Do it.

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by MaCDathan, Dec 31, 2008.

  1. MaCDathan macrumors newbie

    Joined:
    Nov 29, 2008
  2. mathcolo macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Location:
    Massachusetts
  3. Aea macrumors 6502a

    Aea

    Joined:
    May 23, 2007
    Location:
    Denver, Colorado
    #3
    But can it run a website good? ;)
     
  4. MaCDathan thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 29, 2008
  5. LinMac macrumors 65816

    Joined:
    Oct 28, 2007
    #5
    I've seen highly optimized websites serving enormous amounts of connections from a 486.

    Is your website dynamic or static? What server software are you using and how is it going to be configured? What technology is the website based on if it is dynamic?
     
  6. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #6
    Did Apple ever release a 1.8DP Xserve G4? As far as I know, the Xserve topped out at 1.33 GHz DP G4. :)
     

Share This Page