Game Center

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by chenks, Jul 14, 2012.

  1. chenks macrumors 6502a

    chenks

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Location:
    UK
    #1
    Is game center not working for anyone else in the GM?

    I load it and it looks like it attempts to bring up a license agreement type box, but no text loads and i just get a cancel button.

    I click cancel, and i get the logon box, enter my email and password (same as i use on iphone) and it does nothing.

    [​IMG]
     
  2. chenks thread starter macrumors 6502a

    chenks

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Location:
    UK
    #2
    still getting this issue and won't let me log in.
    anyone else having same problem?
     
  3. SRRM macrumors member

    Joined:
    Feb 18, 2011
  4. iLog.Genius macrumors 601

    iLog.Genius

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Location:
    Toronto, Ontario
  5. chenks thread starter macrumors 6502a

    chenks

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Location:
    UK
  6. WhackyNinja macrumors 68000

    WhackyNinja

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Location:
    Kissimmee, FL
    #6
    It may work after OS X Mountain Lion is publicly release on Wednesday...just a guess haha
     
  7. nyolc8 macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2012
    #7
    It works here fine. I see my ipod games, and my gamecenter friends. I got that license text window but that was not empty for me.

    Pics:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  8. chenks thread starter macrumors 6502a

    chenks

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Location:
    UK
  9. ahdickter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
  10. Wubupon macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2012
  11. mwhities macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Location:
    Mississippi
  12. Wubupon macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2012
  13. Dharma32 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #13
    Not Working

    Yeah, nothing working for me either. I get the same thing the Terms and conditions try to load, but don't.
     
  14. ndavid126 macrumors member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Location:
    Chicago, Illinois
    #14
    Try clearing the Cache/Gamekit folder.
     
  15. SRRM macrumors member

    Joined:
    Feb 18, 2011
    #15
    where is this Cache/Gamekit folder.
     
  16. milomak macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    #16
    also afflicted with this problem.

    don't seem to have a cache/gamekit folder.
     
  17. Dragoro macrumors 6502

    Dragoro

    Joined:
    Nov 27, 2010
    #17
    When it did that to me, i used force close on game center. When I opened and tried again it worked.
     
  18. ndavid126, Jul 27, 2012
    Last edited: Aug 8, 2012

    ndavid126 macrumors member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Location:
    Chicago, Illinois
    #18
    From the desktop holding down Option/Alt click on Go then go down to library. Find the folder that says Cache's and click on it. In there there should be a folder titled Game Kit. Trash that when Game Center is closed and that should do it. Let me know how it goes. That is what worked for me.
     
  19. Grimmeh macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    #19
    Just tried this, didn’t work. Still having the same problem as OP. :mad:

    Force-closing also didn’t work, and the combination of the two.
     
  20. east85 macrumors 65816

    east85

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #20
    This is definitely a bug worth reporting. I'm having the same issue with Game Center ATM on the laptop listed in my signature. It's unfortunate, but for the moment I can live without it until a patch comes.
     
  21. odraude macrumors member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Location:
    Near You
    #21
    add me

    hey guys if you want to play some chess, u might want to add me, i-ll leave you my email.

    lalocin @ hotmail.com
     
  22. Icy1007 macrumors 6502a

    Icy1007

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cleveland, OH
  23. PeterHolbrook macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2009
    #23
    Those of you for whom Game Center is not working might probably benefit from cleaning the /private/etc/hosts file by removing the entries that block access to Verisign. If you have such entries, some of the OS functionality will be crippled. There's no bug here, and no patch is needed. Just clean the host file (or, if you use Little Snitch, make sure you don't block Verisign).
     
  24. iLog.Genius macrumors 601

    iLog.Genius

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Location:
    Toronto, Ontario
    #24
    Here's something interesting I found and I've tested this 2 times.

    Game Center will not load at home. I went to my cousin's house and tried there, it loaded but I didn't accept the ToS. Went back home, went back to blank ToS screen. Went back to my cousin's and it loaded fine. What I also found was that there was a separate window that asks before for your AppleID credentials before it loaded the ToS.

    Very weird.
     
  25. danakm macrumors regular

    danakm

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Location:
    Wonderland
    #25
    It shows me a login screen, but then says services are unavailable when I try to get in. Can't get past that, so it isn't working for me either :/
     

Share This Page