GarageBand help - original file not located

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by mac2thefuture, Apr 2, 2010.

  1. mac2thefuture macrumors 65816

    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Lancashire, North West, UK
    #1
    [​IMG]

    Just trying to trim parts of songs to make some ringtones.
    Why do i get this error? If I go into iTunes and select the same song it plays
    :confused:
    Thanks
     
  2. John Doe 57 macrumors 65816

    John Doe 57

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    Los Angeles, CA
    #2
    Have you actually dragged and dropped the song into GB?
     
  3. mac2thefuture thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Lancashire, North West, UK
    #3
    When i do this, nothing happens, well, I can see the album art cover as i move it but on release nothing happens??
     
  4. John Doe 57 macrumors 65816

    John Doe 57

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    Los Angeles, CA
    #4
    Try dragging the song from iTunes rather than the Media Menu.
     
  5. mac2thefuture thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Lancashire, North West, UK
    #5
    That does work - Thanks (not sure why the other way didn't).
     
  6. John Doe 57 macrumors 65816

    John Doe 57

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    Los Angeles, CA
    #6
    I think the Media Menu works like an Alias of a Folder does. You were dragging Aliases of the music into GB.
     

Share This Page