GBA Bios

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by I'mAMac, Jun 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. I'mAMac macrumors 6502a

    I'mAMac

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Location:
    In a Mac box
    #1
    I see it in the installer but it wont let me download it. Do I have to have a certain version? Thanks
     
  2. aki macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Location:
    Japan
    #2
    google it......yes some versions dont work but it should be easy to find ;)
     
  3. I'mAMac thread starter macrumors 6502a

    I'mAMac

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Location:
    In a Mac box
    #3
    Yeah but most of them are for windows. I either need a Mac version or one that works without a computer.
     
  4. PkennethV macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Location:
    Toronto
    #4
    I don't think it's Windows/Mac dependent...isn't it just a file you SSH into to iPod? (i think it's what you're talking about -- it's been a while since i did this)
     
  5. aki macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Location:
    Japan
    #5
    just to be clear there is no windows or mac bios its a gba bios ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page