Geekbench Update?

Discussion in 'iPhone' started by MikesGravity, Oct 5, 2012.

  1. MikesGravity macrumors 6502

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Southeast MI
    #1
    Anyone notice after the recent geekbench app update, scores have gone down? My original 5 was getting 16xx and now my replacement 12-13xx?? Should I worry? I noticed there was a gb app update...
     
  2. apierrec macrumors 6502

    Joined:
    Sep 18, 2012
  3. MikesGravity thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Southeast MI
  4. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #4
    Do you find your phone to be slow? If not, then why worry about it?
     
  5. MikesGravity thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Southeast MI
    #5
    Not really no. Seems to be the same as the other one. But now my brain is going to be telling me its slower haha

    ----------

    Just ran a 1643. I feel better now :D
     
  6. alent1234 macrumors 603

    Joined:
    Jun 19, 2009
  7. Dlanod macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    UK
    #7
    My replacement started in the 1200s but after a few attempts was back in the 1600s.
     
  8. cababah macrumors 68000

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    SF Bay Area, CA
    #8
    I emailed one of the developers about that. The A6 is very dynamic in how it adjusts its speed based on load to save power. I have run so many geekbench tests. On some low ends I have seen 800 on my iphone 5 and scores ranging all the way up to 1647. I think it is just the processor adjusting itself and GB might release an updated version of the app to give more accurate results.

    So OP, I don't think your phone is faulty, it's just the nature of this new processor. Unless you are experiencing a lot of lag elsewhere in the OS.

    Some of my scores (all 4 tests ran in a row with no apps open). Notice how the A6 increases speed each time to adjust for the conditions.


    http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1118253
    http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1118256
    http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1118258
    http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1118260
     
  9. MikesGravity thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Southeast MI
    #9
    Thanks guys. I was being paranoid. So far this phone seems perfect an I was expecting something to be wrong ;). Runs fine. Processor must just "adapt" I guess.
     
  10. randy98mtu macrumors 65816

    randy98mtu

    Joined:
    Mar 4, 2009
    #10
    I just did 3 in a row. First one was 852. I hopped out, loaded up a few more programs, ran it again and got 14xx. Jumped out and ran still more apps, then ran it again and got 1638. :)
     
  11. MikesGravity thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Southeast MI
    #11
    As others have said, the A6 must be pretty dynamic and GB must have updated it to be more accurate. Using another app, I have no over-use of memory or processor power so all looks well.
     
  12. apierrec macrumors 6502

    Joined:
    Sep 18, 2012

Share This Page