"Get a Mac" videos not loading

Discussion in 'macOS' started by ksgant, Apr 22, 2009.

  1. ksgant macrumors 6502a

    ksgant

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    Chicago
    #1
    I'm on a brand new MacBook Pro and I tried going to Apple's site showing the new "Get a Mac" ads, but nothing loads. It just has an empty box with like a loading graphic, but nothing ever comes up. Also nothing happens no matter if I click on small, medium, large, HD.

    The movie trailer site on Apple.com works fine BTW....but for some reason the "Get a Mac" area doesn't. Not that it's a big deal or anything, but still would like to get to the bottom as to why this isn't working. And yeah, I've let it sit there for quite a while and at different times of the day. Just doesn't want to work.

    Here's the site I'm using:

    http://www.apple.com/getamac/ads/

    And all I see is:

    [​IMG]
     
  2. Teej guy macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 6, 2007
    #2
    Me too.

    I'm using Firefox with Safari deleted. Are you in the same boat or are you running a different browser?
     
  3. ksgant thread starter macrumors 6502a

    ksgant

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    Chicago
    #3
    Yep, it's purely because I was using Firefox. When I loaded the page up in Safari the videos played without a hitch.

    Weird that they didn't play in Firefox though. But thanks!
     
  4. snowmoon macrumors 6502a

    snowmoon

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Location:
    Albany, NY
    #4
    Turn off AdBlock Plus/SafariBlock in order for the page to load.
     

Share This Page