Get Windows 7 working with VMWare

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by seisend, Aug 26, 2009.

  1. seisend macrumors 6502a

    seisend

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Location:
    Switzerland, ZG
    #1
    Hi there,

    I have some problems with starting Windows 7 RC 64bit with WMWare.


    I got Windows 7 RC 64bit installed on my Bootcamp Partition (It is installed on a empty harddrive in Bay 4 of my Mac Pro)

    Windows 7 works fine and everything.
    I want get it working with VMware.
    I have VMWare 2.0 installed.
    My problem is, that Windows 7 doesn't start with VMware, here is what I did:

    - Start VMWare
    - The Bootcamp Partition is in the "playlist"
    - So I choose it and say that it is a "Windows Vista X64 Edition" or "Windows Server 2008 X64 Edition" / I tried both.

    So when I Press the start button it says:

    "VMWare is preparing to start your Bootcamp Partition, this may take a few minutes".

    So I am waiting hours and nothing is happening, I tried it three times. Does anybody know what I am doing wrong. Didn't found any solution on Google or macrumors.

    thanks !
     
  2. seisend thread starter macrumors 6502a

    seisend

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Location:
    Switzerland, ZG
  3. PoitNarf macrumors 65816

    PoitNarf

    Joined:
    May 28, 2007
    Location:
    Northern NJ
    #3
    Are you using the latest version of VMWare Fusion? I haven't had any problems creating a VM based upon my bootcamp install of Windows 7.
     
  4. seisend thread starter macrumors 6502a

    seisend

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Location:
    Switzerland, ZG
  5. seisend thread starter macrumors 6502a

    seisend

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Location:
    Switzerland, ZG
    #5
    omg it works now. Downloaded VMware 2.0.5.

    I thought I had the newest version. Thank you !!
     

Share This Page