Getting audio. No video

Discussion in 'iPhone' started by wrdabney, Jun 26, 2009.

  1. wrdabney macrumors member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #1
    So I bought the audio video cord from apple and hooked
    it to the RCA hookups on the screen in my truck. Getting audio but no video. Am I missing something. I have a 3gs if that makes any difference
     
  2. TSX macrumors 68030

    TSX

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Texas
    #2
  3. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #3
    Is it the cord that plugs into the headphone jack? You need the one that plugs into the power/sync port.
     
  4. wrdabney thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #4
  5. kneeman macrumors newbie

    Joined:
    Jun 27, 2009
    #5
    I have the same problem. Iphone 3G here on 3.0
    Tried the 50.00 dock cable and a 1/8th cable on the top of the iphone, neither give me video. Have not tried it on my home tv yet.

    Makes no sense, if video goes out of the ipod through the cable and works on your tv it should work in the truck. Nothing is changing from the video delivery point of view.
     
  6. wrdabney thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #6
    thats what i thought but something must be different. i have checked all of the settings on my screen and everything seems to be right. I'm not sure what the difference is. It seems like its the same as an rca hook up on a tv.
     
  7. kneeman macrumors newbie

    Joined:
    Jun 27, 2009
    #7
    Just tried my iphone and video ipod on the home lcd tv and neither send video out the top.
     
  8. wrdabney thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #8
    im pretty sure it isn't supposed to send video out of the headphone jack. i have the apple cord that plugs into the charging jack and its still not working in my truck.
     

Share This Page