iPhone Getting SHSH blobs from Cydia?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by thorpey0, Oct 11, 2013.

  1. thorpey0 macrumors member

    Joined:
    Feb 10, 2012
    #1
    Hi,

    Background is... I was using Cyberduck to change an icon skin this morning on my jailbroken iPhone 4s. My daughter toddles across to my Macbook and whacks a keyboard key :mad: while I am in private/var/root. I thought she had done nothing sinister and came out of there after changing the icon. I went into Winterboard and did a respring.

    My phone would not come out of safe mode after the respring so I did a re-boot. My phone kept coming up in safe mode and I kept rebooting.

    Now all I get is the apple logo.....:apple:

    No worries (thinks I), I have my SHSH blobs saved on TinyUmbrella.... NOPE, nothing there despite saving them in the past but not for a good while I admit.

    Is there anyway to get back to safe mode or my phone on or am I looking at a restore and iOS7??

    Thanks in advance.
     
  2. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #2
    Shsh are useless on a 4S, have been since 6.0

    You can try a hard reset and safe-boot (volume-up during boot)

    If it boots in safe
    mode you can try to remove the app you were exiting(if it is not a stock app)

    If that fails you can try iLEX RAT to 'restore' your phone on current firmware to a hust jailbroken state.

    If any system files were deleted only a firmware restore 7 will fix it.
     
  3. thorpey0 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 10, 2012
    #3
    I have tried the hard reset but when I turn the phone back on and hold the volume up nothing happens (apple logo and that's it).

    How do I use iLEX? Can I not only do that once I have my phone in safe mode and can get into Cydia? Any chance you could walk me through that if I can do it another way...

    Cheers,
     
  4. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #4
    Try using semirestore (windows and Linux only, I believe)

    Or you can try rerunning evasi0n if you don't have a passcode lock
     

Share This Page