Gigaware MDP to HDMI

Discussion in 'MacBook Pro' started by Lightey, Aug 5, 2010.

  1. Lightey macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #1
    Today I bought a Gigaware MDP to HDMI adapter for my mid-2010 MacBook Pro 13" to connect to my Sony Bravia 42" HDTV. I've tried three different HDMI cables with no luck. The TV says "No signal" and my MacBook doesn't flash blue. How do I get it to work?
     
  2. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
  3. Baral macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #3
    Have you tried manually going to Display under System Preferences and switching output to Bravia?
     
  4. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #4
    How do I switch the output?
     
  5. Baral macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #5
    System Preferences > Display > Output should have a list of available monitors. Does your Bravia show up?
     
  6. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #6
    I don't even get an output option
     
  7. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
  8. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
  9. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
  10. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
    #10
    Please post a screenshot of what the "Displays" prefpane looks like for you.

    And are you sure you have selected the correct input on your TV? Is the cable good? Have you make sure the adapter isn't the culprit?
     
  11. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #11
    I'm sure, I've tried two TVs, and three cables. The adapter gets hot, so it should be working...

    Here's a screenshot
     

    Attached Files:

  12. Lightey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #12
    I really need this up and running by tonight, please help. :(
     
  13. diablo2112 macrumors 6502

    Joined:
    Apr 16, 2010
    #13
    I would suspect the HDMI to MDP adapter. These are pretty tricky on the Macbook Pros. Several threads discuss adapters that work and those that don't. Do you have a nearby store (Frys, Microcenter) where you can try a different brand of adapter?
     
  14. Argon21 macrumors member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Location:
    Алейск, RUSSIA
    #14
    Why does your job depend on this? MAybe your life is depending on this? Some robbers will shoot you if you do not get it working?? Jajajaja!! Want and need is not same thing. You fail it!!!!
     

Share This Page