Google Chrome locking up my ML MBP

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by aircanman, Sep 12, 2012.

  1. aircanman macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #1
    I have the mid 2011 MBP with ML, 10.8.1.

    Chrome seems to crash it every few days, literally locks the machine up, I can't do anything but a hard restart. :(

    Any ideas? Has this happened to anyone else?
     
  2. killerrobot macrumors 68020

    killerrobot

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Location:
    127.0.0.1
    #2
    Have you run the latest updates for everything?

    Can you force quit the Chrome or does the whole computer freeze up?

    Can you reproduce the problem in another browser?
     
  3. aircanman thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #3
    Everything is up to date, can't force quit Chrome, nothing responds, this has never happened in another browser.
     
  4. killerrobot macrumors 68020

    killerrobot

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Location:
    127.0.0.1
    #4
    Is Chrome generating a crash report?
    ~/Library/Logs/DiagnosticReports/
     
  5. aircanman thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #5
    Nope, only one thing in there and it was from 2 months ago.
     
  6. killerrobot macrumors 68020

    killerrobot

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Location:
    127.0.0.1
    #6
    What plugins/extensions do you have installed on Chrome? I'd disable all of them and see if the problem still reproduces itself.
     
  7. aircanman thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #7
    That's a good point, I have AdBlock installed, that is it.
     
  8. killerrobot macrumors 68020

    killerrobot

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Location:
    127.0.0.1
    #8
    Glad that solved it. Chrome and FF seem to update their browsers more often than anyone does those extensions. And even though they say they're compatible, often times they can cause a lot of problems.
     
  9. aircanman thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #9
    It hasn't solved the issue, I meant I have AdBlock and that's it, as in, only one plugin.. I have disabled it and will see how we go.
     
  10. killerrobot macrumors 68020

    killerrobot

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Location:
    127.0.0.1
    #10
    Misreading on my part -- let me know if that solves it.
     
  11. rfle500 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2012
    #11
    Yes, I have had this problem since upgrading to Lion on my 2010 MBP 13. I did a fresh install of Mountain Lion and the problem still persists. The only thing I did was sync my bookmarks, so that may be one possible cause?
     

Share This Page