Google problems

Discussion in 'macOS' started by fathergj, Jun 2, 2008.

  1. fathergj macrumors newbie

    Joined:
    Feb 22, 2008
    #1
    Beginning yesterday, I have been unable to load www.google.com or my igoogle page. I have tried to access the page both from Safari and from Firefox. I was wondering if anyone knew what problems may be happening.

    Thanks for any help.
     
  2. quotemeas macrumors regular

    Joined:
    May 28, 2008
    #2
    Clear

    Clear cache, cookies, and saved form data.
     
  3. teksurv macrumors member

    Joined:
    May 25, 2008
    #3
    Hmm seems to be working for me. The above steps seem logical,
     
  4. jujubead6 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 14, 2013
    Location:
    Washington
    #4
    Me Too!

    I am having problems also, I have ran every virus removal and trojan removal I can . But nothing! Every time I am on here and click to do something I see flashes of the desktop. There is something on my computer an d I can't figure it out. It is only when I am on Google. It wont let me do half the normal things I usually do. I think I am going to uninstall google and install it again. Maybe this will work........
     
  5. jujubead6 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 14, 2013
    Location:
    Washington
    #5
    I found the source it is something called '.plist"extension found it running commands in my terminal. I tried to run the commands to get rid of it but they are not working. they say no such command. UGH!
     

Share This Page