Google voice "crashes" iPhone 3gs

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Eallan, Jul 28, 2009.

  1. Eallan macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2007
    #1
    I cannot place a call from googles web app. The phone cycles black screen on and off and then nothing happens. Goes to the lock
    screen and then I get a minute long voice mail from myself.
     
  2. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #2
    Oops, unless your iPhone is jailbroke, GV will not work on the iPhone.....:(:(:(
     
  3. Eallan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2007
    #3
    Yes it does... There is a web app that works for everyone else.
     
  4. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #4
    Ok, I'll check the web app right now. Thanks....
     
  5. Eallan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2007
    #5
    No problem, it's kinda junky.

    Upon further investigation the problem seems to be that i cannot place a call to or from my own personal google voice number. It seems to be "corrupt" and any "contact" with the number makes the phone very, very angry.

    Deleted my contact and did hard reboot and still isn't working....
     
  6. Eallan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2007
    #6
    Full restore did NOTHING the problem still persists... ugh.
     
  7. Eallan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2007
  8. DatGuy macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #8
    Jailbreak ur phone or get a bb or wm phone
     
  9. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #9
    Yeah, I can't hear anything on my end; though it's making the call.....:eek::eek::eek:
     
  10. ki2594 macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Location:
    Carmel, IN.
    #10
    man was i lucky, i bought GV Mobile the other night before they took it off. Still works great though, Apple must have messed with the website.
     
  11. Eallan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2007
    #11
    I feel like no one is understanding the issue correctly, perhaps it's my fault.

    This has nothing to do with jailbreaking, or the app, or even GV specifically (that i know of).

    It seems like MY google voice number in particular causes my phone to go haywire. Calling my GV number from the phone sends it straight to the home screen with the green "return to call" banner at the top, even though the call is working.

    Receiving a call put it in an endless springboard crash until it times out on the voicemail.

    Everything else works completely fine.
     
  12. kerms macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2008
    #12
    I am having this exact same issue, except its not with a google voice number its with a different number (coincidentally, the number of the phone i switched from, it must be getting revenge).

    Did you have any issues making a contact for your GV number on your iphone? If you made a contact did it never show up as the contact name when you received/made a call from/to that number? Thats what i experienced. I also got the cycling black screen on receiving and the infinite touch to return to call message when dialing the number.

    What's up with this?
     
  13. Eallan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2007
    #13
    I had the exact same problem you describe.

    The only option I had was to restore as new :/. I didn't lose much with mobileme, but losing the app data was really frustrating. Good luck, let me know if you figure anything out.

    Apple was utterly useless, as always with things of importance or complication.
     
  14. kerms macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2008
    #14
    I fixed it using an app called "Erase Contacts" which obviously erases all my contacts. After that i resync'd my contacts and all was fine. I guess it was just a corrupt entry.
     

Share This Page