iPad Got my brand new iPad Air, but...

Discussion in 'iPad' started by haruhiko, Nov 1, 2013.

  1. haruhiko macrumors 68040

    haruhiko

    Joined:
    Sep 29, 2009
    #1
    In no way am I able to restore from iCloud. I tried to backup once more on my original iPad, but it is forecasting to finish in more than 2 hours despite the most recent backup is only on last night which should involve very few new data. When I decided to use the older backup, the iPad Air couldn't restore as well and reported a loss of connection to the server.

    Darn I am trying the old school method: backing up to iTunes and restore from there. It's going use a lot of disk space on my 256GB SSD....

    Cloud services are really unreliable. I think I won't pay for any extra iCloud storage from today.
     
  2. AdonisSMU macrumors 603

    Joined:
    Oct 23, 2010
    #2
    Doesn't sound like a cloud issue so much as an internet issue. The cloud can have problems but dont give up on it. Get a stable connection.
     
  3. haruhiko thread starter macrumors 68040

    haruhiko

    Joined:
    Sep 29, 2009
    #3
    Mine is a 1000Mbps connection and I'm just next to the router (2013 Time Capsule).:(
     
  4. Zcott macrumors 68020

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Location:
    Belfast, Ireland
    #4
    I suspect a lot of people are doing the same thing. Be patient.
     
  5. alent1234 macrumors 603

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #5
    this is why i don't rely on da cloud or SSD's
     
  6. AdonisSMU macrumors 603

    Joined:
    Oct 23, 2010
    #6
    It clearly stated there was a connection issue. Im just saying be patient. Tech can fail from time to time. Its nothing that cant be fixed.
     
  7. TWO2SEVEN macrumors 68040

    TWO2SEVEN

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Location:
    Plano, TX
    #7
    Was your old iPad on 7.0.3?

    I had that problem when I got my replacement phone. The phone was still on iOS6 and my backup was from 7.
     
  8. haruhiko thread starter macrumors 68040

    haruhiko

    Joined:
    Sep 29, 2009
    #8
    Just checked, both iPads are on 7.03:(

    ----------

    Yes. Apple's servers are extremely slow now. Even app icons in the App Store can't load quickly.
     
  9. TWO2SEVEN macrumors 68040

    TWO2SEVEN

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Location:
    Plano, TX
    #9
    Sounds like what others have said, a slow down from so many people using it right now.
     

Share This Page