GP + RedSn0w: Anyone else gets their phone restarting sporadically?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by brinycbri, Feb 5, 2011.

  1. brinycbri macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 13, 2007
    #1
    So I used GP and then redsn0w for cydia..now and then it restarts with the skull logo. anyone else get this or should i redo everythign? thanks!
     
  2. bripab007 macrumors 6502

    Joined:
    Oct 12, 2009
    #2
    I also used Redsnow to install Cydia, as the "Loader" app that Greenpois0n installed has been unresponsive. However, I have not experienced any untoward behavior as of yet.
     
  3. Jkazmeyer macrumors regular

    Joined:
    May 2, 2010
    Location:
    Madison TN
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2 like Mac OS X; en) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C134 Safari/6533.18.5)

    My iPhone 4 started doing this after I updated activator recently, but its on 4.1 jailbroken with greenpoison. Did you update anything in cydia recently? Check that, it worked for me.
     
  4. jpetticrew macrumors 6502a

    jpetticrew

    Joined:
    May 13, 2009
    Location:
    Texas
    #4
    Mine is stable as ever. I used Redsn0w after running GP.
     
  5. enklined macrumors 6502

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Location:
    Sacramento
    #5
    I too used GP to jailbreak 4.2.1 then used redsn0w to install Cydia - not one issue yet.
     
  6. mrat93 macrumors 65816

    mrat93

    Joined:
    Dec 30, 2006
    #6
    Try Activator 1.5.3-1 . I noticed this too. I emailed the developer and he had a new version up an hour later.
     
  7. Jinkst macrumors regular

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Location:
    London via Sydney
    #7
    Haven't JBed my iPhone yet as I have an appointment with a Genius today to get the screen looked at so restored it, but I have used GP and RedSn0w on my iPad to JB 4.2.1 and haven't had any dramas whatsoever. Everything is really smooth.
     

Share This Page