GPU swapping VISTA late 2008 MBP

Discussion in 'MacBook Pro' started by toebs, Oct 29, 2008.

  1. toebs macrumors member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #1
    Is it possible to swap GPU's in Vista so i dont have to run on the 9600 all the time in vista (battery time is bad enough in vista as it is,))

    And if yes, is it then possible to do it without logout/restart?

    im confused.
     
  2. iMacDragon macrumors 65816

    iMacDragon

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Location:
    UK
    #2
    at the moment you have to switch it in OS X then reboot to vista, and it will stick, I believe. hopefully in an update we will get smoother switching on both OS's
     
  3. toebs thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #3
    Doesnt seem to work for me. Vista tells me that i am using 9600M gpu, and in OS X i have choosen the 9400M.

    Any suggestions on what to do?
     
  4. raymondu999 macrumors 65816

    Joined:
    Feb 11, 2008
  5. toebs thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #5
    And that can't be changed?
     
  6. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #6
    Not with the current drivers.
     
  7. nitewolfgtr macrumors regular

    nitewolfgtr

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #7
    There's a simple fix.

    Don't use Vista.
    Vista is bad as it is, why not use XP?
     
  8. toebs thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #8
    So it works in XP? unless you know this for sure, i really doubt it.
     

Share This Page