Graphical Issues on my MDD

Discussion in 'PowerPC Macs' started by WalnutSpice, Aug 30, 2015.

  1. WalnutSpice Suspended

    WalnutSpice

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Location:
    Canton, Oh
    #1
    I'm having these two weird graphical issues in my dock. I got Leopard on my MDD via cloning my hard drive from my PB G4 to the PM via FireWire 800 and Target disk mode, so it's not a fresh install but I have never had this issue on the PowerBook. Anyone have any ideas?
     

    Attached Files:

  2. bunnspecial macrumors 603

    bunnspecial

    Joined:
    May 3, 2014
    Location:
    Kentucky
    #2
    I'd try re-cloning. It usually works fine(I clone all the time), but sometimes weird stuff gets broken in a clone.

    The other thing is that you may be seeing GPU limitations. Most MDDs came with a Radeon 9000, which is workable but honestly not a great card for Leopard(admittedly I've used much worse).
     
  3. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #3
    That is normal for a GPU that does not support CoreImage. Nothing you can do about it except upgrade to a CoreImage capable GPU.
     
  4. mikiotty macrumors 6502

    mikiotty

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Location:
    Rome, Italy
    #4
    Especially the GeForce2/4 MX have that issue. Had it on my QuickSilver and iMac G4, both with GeForce2 MX, and another iMac G4 with GeForce 4 as well :)
     
  5. WalnutSpice thread starter Suspended

    WalnutSpice

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Location:
    Canton, Oh
    #5
    Alright, thanks guys. I'll be looking at new video cards for my G4 and G5 around October. Also looking at converting the MDD to SATA.
     

Share This Page