graphics card for AGP

Discussion in 'Mac Accessories' started by sadie-lady, Jan 2, 2008.

  1. sadie-lady macrumors newbie

    sadie-lady

    Joined:
    Dec 28, 2007
    #1
    Clarification of another post under sadie in mac hardware.
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=4667668#post4667668

    After installing refurb ATI Radeon 8500 64mb AGP VGA/DVI video card my Sawtooth does not get to desktop but stops at blue color.

    Sequence:

    - spinning Apple pin-wheel (w/Apple icon showing)
    - then hangs (not freeze) but just hangs in the blue
    color not reaching desktop

    The normal boot sequence w/original 128 Rage card would include the blue color (screen) but reach desktop.

    I previously thought, rather referred to this as getting a ''blue screen'' (BSoD) which it may not actually be since the blue color is part of normal boot sequence - pin-wheel - blue color - desktop. Duh, which I just noticed.

    Has anyone experienced this issue and/or know of a remedy?
     
  2. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #2
  3. sadie-lady thread starter macrumors newbie

    sadie-lady

    Joined:
    Dec 28, 2007
    #3
    I got the 8500 off ebay from Applemacanix and it's a refurb. And yes, the video card I have is visually identical to the picture. The auction did state that it was a Mac Edition card and it was not stated that the card was flashed or not. I have installed the ati drivers, too. I don't know who did the refurb.
     
  4. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #4
    Well, no 8500 currently from that seller.

    Refurb item should have warranty / support. The best course of action is to contact whoever providing the warranty.
     

Share This Page