Graphics corruption with blacks

Discussion in 'Mac Pro' started by GermanyChris, May 13, 2013.

  1. GermanyChris macrumors 601

    GermanyChris

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Location:
    Here
    #1
    This has been driving me nuts for about a month..

    I have green graphics corruption when looking at blacks green snow. It happens in every program I use, it also happens on the web. Any help?

    4,1/5,1 w/PC GTX 570

    Dunno f I captured it in this screen shot but I tried
     

    Attached Files:

  2. Tesselator, May 13, 2013
    Last edited: May 13, 2013

    Tesselator macrumors 601

    Tesselator

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Japan
    #2
    I think it's something in your display stack and not file based. It's either the card, the cable, or the monitor. I suppose it could also being some corrupt system library. Your screen capture shows a very noisy ISO 1,000 image but no excess of green pixels or anomalies - just a very normal high ISO image from an older or cheap-o sensor.

    I would look into testing for Monitor and cable problems then try with a different GPU.


    .
     
  3. GermanyChris thread starter macrumors 601

    GermanyChris

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Location:
    Here
    #3
    It's a picture taken with my iphone..I had gone a couple days without noticing any issue then a I took a picture of the "new" board in on my black desk pad and there it was..
     
  4. Tesselator macrumors 601

    Tesselator

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Japan
    #4
    Does it ever happen with video?
     
  5. GermanyChris thread starter macrumors 601

    GermanyChris

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Location:
    Here
    #5
    Yes..

    I just moved it from on the desk to its rack under it to see if changing the position of the DVI cable and power supply change anything
     

Share This Page