Greenpois0n not working?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Unprocessed1, Feb 8, 2011.

  1. Unprocessed1 macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #1
    Got it to work once, now I can't - I try to run Greenpois0n and it restores the phone rather than jailbreaks it. :confused:
     
  2. Unprocessed1 thread starter macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #2
    Can someone try to download the links to Greenpois0n on Greenpois0n.com?

    They aren't download for me either, idk if the problem is on my end or Greenpois0n is down. :confused:
     
  3. Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #3
  4. Unprocessed1 thread starter macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #4
    Mac link doesn't work for me, and as already stated the jailbreak simply doesn't work at all for me (despite working ok earlier this afternoon) :/
     
  5. Unprocessed1 thread starter macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #5
    Had some some other people try the link and it doesn't work either for them.

    Anyone? :confused:

    Help is appreciated, I wanna get jailbroken!
     
  6. Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #6
    I'm on windows (windows version is working fine) so I can't test the mac version I'm afraid.

    Explain the exact problem you are having (step by step) and I'm sure someone will be able to help you soon enough. :)
     
  7. Unprocessed1 thread starter macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #7
    1) Downloads from Greenpois0n don't work, just get a page loading error after a few seconds
    2) using old Greenpois0n downloads, I go through the steps but the phone doesn't jail break, it tries to put the phone into recovery mode 5 seconds into the last step.
     
  8. Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #8
    Here is the latest one I just downloaded, is it the same version you tried before?

    Also did you restore clean before you started the jailbreaking process?
     

    Attached Files:

  9. Unprocessed1 thread starter macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #9

    Got the download to work. However, when trying to jailbreak, the apple logo pops up 2-3 seconds into the last step.


    I did do a restore clean before. This was working fine this afternoon. :/
     
  10. Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #10
    Is your mac connected to the internet?
    You have to be online while jailbreaking with Greenpois0n.
     
  11. nebo1ss macrumors 68030

    Joined:
    Jun 2, 2010
    #11
    You are not putting the phone into DFU correctly. It can be a bit tricky for those not used to it but when you have successfully gone into DFU you will have a black screen with nothing on it.
     
  12. Unprocessed1 thread starter macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #12
    I've been connected to the internet the whole time.

    I did it easily without problem last time, I'm just following the instructions. This is so frustrating. :(

    Is the screen turned off, or simply black?
     
  13. Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #13
    Haha, I thought he meant the last step of the whole process.

    I assumed he could get into DFU because he said he had it working earlier, my bad if that's the case.

    This is how it should look. http://www.youtube.com/watch?v=MSUr3S2Jm5c
     
  14. Unprocessed1 thread starter macrumors 65816

    Unprocessed1

    Joined:
    Jun 23, 2008
    #14
    finally got it, problem was I was going by what I saw on the phone and not by the timer. Thanks for the help! Now hopefully cydia will work this time for me :p
     

Share This Page