Grey icons after reboot on 3gs

Discussion in 'iPhone' started by shk718, Jun 23, 2009.

  1. shk718 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 26, 2007
    #1
    it seems whenever i do a re-boot of my 3gs the icons of any apps that i purchased on the phone become grey. The app still works - but the icons are all screwed up - anyone else having this problem - see the attached photo
     

    Attached Files:

  2. jmitch150 macrumors regular

    jmitch150

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #2
    Same thing happened to me, and unfortunately I had to do a complete restore.
     
  3. shk718 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 26, 2007
    #3

    did the restore fix the issue - have you done a reboot after the restore and not have the grey icon issue?
     
  4. jmitch150 macrumors regular

    jmitch150

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #4
    Yeah it fixed it
     
  5. shk718 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 26, 2007
    #5
    grrrr i hate doint that - it takes so long. - so did you do a restore from the backup?
     
  6. Gathomblipoob macrumors 68030

    Joined:
    Mar 18, 2009
    #6
    I restored as a new phone to fix all the icon problems I was having.
     
  7. dmb499 macrumors regular

    Joined:
    Jan 20, 2008
    #7
    it fixes the issue...happened to my friend too. this should probably by stickied.
     
  8. petemwah macrumors regular

    Joined:
    Feb 10, 2009
    #8
    it definately fixes the issue with a complete restore but it's bloody annoying. think this is a 3G S only problem... x
     

Share This Page