GTX680 dual monitor problem

Discussion in 'Mac Pro' started by phybron, Mar 11, 2015.

  1. phybron macrumors newbie

    Joined:
    Jan 29, 2014
    #1
    I just added a Dell U2412M to my existing U2410. Both work fine from the lower DVI-I port, but neither work from the DVI-D port above. I can't find what I'm missing.

    I'm running 10.10.2 and have tried both OSX and Nvidia drivers.
     
  2. MacVidCards Suspended

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Location:
    Hollywood, CA
    #2
    You should post in the GTX680 4GB thread as that is obviously what you have.
     
  3. phybron thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 29, 2014
    #3
    Thanks. I see it's a 4GB problem and I see no sign of a solution other than the one you guys have figured out. I didn't buy the card from you though, so no help there. I'll just get a DisplayPort cable I guess.
     
  4. hfg macrumors 68040

    hfg

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Location:
    Cedar Rapids, IA. USA
    #4
    I have the same problem with my GTX680 4GB card ... the upper DVI-D port does not function. I sent mine back to MacVidCards for a firmware update, but they were unable to fix it. I ended up using the Display Port to drive my second monitor for now, but am unable to add a 3rd monitor at this time.

    Please post if you find a solution to this problem ...


    -howard
     
  5. phybron thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 29, 2014
    #5
    Well I can't find a modified ROM which addresses this issue, so buying a DisplayPort cable is a cheaper solution than sending it to MacVidCards for flashing. I think I'll have to just do that, which doesn't help you: I'm only trying to run two displays, not three.
     

Share This Page