Hacktivate my iphone 3g on 3.1.2?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by JJBro1, Dec 27, 2009.

  1. JJBro1 macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2009
    #1
    I jailbroke my iphone a couple of days ago and when i plugged my at&t sim card from my other phone to the iphone i couldn't make any calls. I was then told i need to hacktivtate it. I looked it up and found ultrasn0w which this one site said worked on 3.1.2 but after trying it out it failed. Then there is blacksn0w which seemed to work in this youtube video but I don't know if it can be trusted since its not made by the iphone dev team. So how should I hacktivate my iphone 3g on 3.1.2?
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    Blackra1n hacktivates automatically.

    Pwnage Tool you have to check activate phone box.

    Go to iClarified for a tutorial and re-JB your phone.
     
  3. JJBro1 thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2009
    #3
    so does it get jailbroken either way? Why should i choose one over the other?
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    They both do that same thing, a little differently so some choose one over the other.
    You dont need to unlock if you're using at&t.
    Just restore your iphone, leave your at&t simcard in and plug it into itunes and let it activate officially.
    After its activated run blackrain to jailbreak and install cydia or rock.
     
  5. JJBro1 thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2009
    #5
    I don't want it activated officially because i don't want data charges.
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    You will not get data charges just by activating it.
    All you gotta do is install this apn data block thru this site unlockit.co.nz
    go to that page on your iphones safari browser and install the data block file.
    Activation has nothing to do with data charges.
     
  7. JJBro1 thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2009
    #7
    well i was using sbsettings and disabled edge and 3g.
     
  8. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
    Yes, that works also.
    But like I said activation wont add a data plan to your account or give you any charges. You can use any at&t simcard to activate the phone.
     

Share This Page