Halo Mac Servers [merged]

Discussion in 'Mac and PC Games' started by bobbles, Sep 10, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bobbles macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #1
    hey man i wanted to be sure you saw this
    about halo..(im a big player)

    how do you connect to halo? what port number, and are you playing halo 1 universal binary version 2.03?
    ive been seeing like, 10 players online max recently
     
  2. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #2
    Haha, I was confused when I saw my name as a topic title. Yes, I'm playing the Universal Binary version of Halo, and it is 2.0.3. I connect to Halo the normal way, clicking on the option for games through the Internet. As for what port I'm using, actually, I don't know. ;) I know Halo uses port 80 to check for updates, and 2302 and 2303 to either host or connect to a host, but I didn't configure anything when I set up my copy of Halo.
     
  3. bobbles thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #3
    gngnfgh

    like i said
    im finding about 2 pages of empty servers
    using your port set up
     
  4. bobbles thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #4
    Where The Hell Is Everybody?

    Halo 1 Universal Binary 2.03 Version Running On Macbook
    Cant Find One Goddam Server With People In It!
    Has Halo Changed Ports Or Something?
    Or Does Nobody Play It Anymore??
    Im Talking About Halo 1
    Not 2
    Not 3
     
  5. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #5
    I don't know what's wrong with your connection, but I saw 223 servers when I logged in a minute ago. So everyone else is there but you. ;)
     
  6. bobbles thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #6
    MACK DO YOU OWN A PC OR A MAC?
    AND CAN YOU TELL ME WHAT PORT NUMBER YOU USE?
     
  7. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #7
    Please search. They are still up. There are five threads on this topic.
     
  8. bobbles thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #8
    there is only 1 place to look
    you click "get list" and thats it
     
  9. Xavier macrumors 68020

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Location:
    Columbus
    #9
    He means search on the forums. You obviously do not have the latest Halo update (2.0.3 I believe). I see lots and lots of servers.
     
  10. SHADO macrumors 6502a

    SHADO

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Location:
    Beach
  11. bobbles thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #11
    Ok So I Updated Halo To 2.03 But

    I UPDATED TO HALO 2.03 BUT WHEN I RAN IT IT ASKED ME FOR MY SERIAL NUMBER WHICH NOW DOESNT WORK
    I TRIED A METHOD FROM A FORUM HERE TO REPLACE THE "MACOS" FOLDER IN "PCKAGE CONTENTS " WITH THE ORIGINAL AND THAT WORKED AND THE GAME RAN
    BUT IM STILL NOT SEEING PLAYERS ONLINE
    A "GET INFO" ON HALO SAYS ITS 2.03 BUT BECAUSE I REPLACED THE "MACOS" FOLDER, TO GET IT TO WORK, IM NOT SURE IF IT ACTUALLY IS 2.03 ANY MORE:apple:
     
  12. neonblue2 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Location:
    Port Pirie, South Australia
  13. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #13
    I own a Mac Pro.

    Before I go any further, typing in all caps, or 'shouting' is really annoying. Please turn off your caps lock key. ;)

    As for what port I use, honestly, I don't know. I did notice you're posting in every topic known to man about Halo 2.0.3, so perhaps you should try reinstalling the game, upgrading it to 2.0.3, and so on.
     
  14. NSWMaps macrumors member

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Location:
    San Antonio, Texas
    #14
    Port number can be found over in the Network settings section. I saw about 20 servers also. I recommend reinstalling.
     
  15. SHADO macrumors 6502a

    SHADO

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Location:
    Beach
    #15
    Well if u read my post after the 1 about the MacOS folder u would no that thats what halo updates to be at v.2.0.3. Run the v.2.0.3 installer again and it should work. And please stop using caps lock, its rly annoying :)
     
  16. bobbles thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #16
    I Ran The Halow 2.03 3 Installer Again But

    i ran the 2.03 update again but it tells me halo is now up to date
    but i had to replace the mac os folder with the original to get the game to run as my old serial for halo universal didnt work
    but still im gettting about 45 empty servers and maybe 4 players online
     
  17. bobbles thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 7, 2008
    #17
    the old serial doesnt work after you update (it asks you to put it in)
    the only way to run the game is to use the old "macos" folder
     
  18. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #18
    Bobbles is running a pirated copy of the game, which won't connect to any 2.0.3 servers. We don't condone piracy here so I'm closing the thread.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page