Halo On Macbook Running Terrible In Campaign

Discussion in 'MacBook Pro' started by tennismanclay, Jun 19, 2007.

  1. tennismanclay macrumors regular

    tennismanclay

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    US-Texas
    #1
    Ok so i know a macbook isn't really a "gaming" computer, but i recently have booted my macbook 2.16ghz 2gb ram 160 hd into windows xp via bootcamp.
    I installed halo 1 and i started playing the multiplayer mode which worked great. But then after a while i tried campaign mode, this on the other hand was terrible. It lagged so bad i couldnt even play, i mean it was like terrible terrible lag. I had no other apps open nuthin open, multiplayer worked great, but campaign mode was so bad there is now way i could play on it.:confused:

    So theres my story, please post any input you may have.

    thx
     
  2. uicandrew macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 19, 2006
    #2
    are you using the universal binary version of halo?
     
  3. tennismanclay thread starter macrumors regular

    tennismanclay

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    US-Texas
    #3
    I bought the regular halo 1 for pc?
     
  4. firsttube macrumors regular

    firsttube

    Joined:
    Apr 14, 2004
    #4
    I'm not sure if there was ever a PowerPC version of halo 1 for windows xp. :D :D
     
  5. firsttube macrumors regular

    firsttube

    Joined:
    Apr 14, 2004
    #5
    how much ram do you have in the macbook? with 2 gigs of ram on my macbook, gta vice city, and nba live 06 run just swimmingly in xp.
     
  6. tennismanclay thread starter macrumors regular

    tennismanclay

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    US-Texas
    #6
    i have 2 gigs, i just dont know why its so bad, theres not like a driver or anything for it is there?:confused:
     
  7. dartzorichalcos macrumors 65816

    dartzorichalcos

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Location:
    Atlantis
    #7
    Lower the game resolution to 800 x 600 and see if it will play better.
    Also set some video and audio settings on low.
     
  8. tennismanclay thread starter macrumors regular

    tennismanclay

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    US-Texas
    #8

    thx, putting the resolution lower didnt help but i turned off decals and sum of the video settings and it worked fine- well pretty good- good enough:D
     

Share This Page